Παναθηναϊκός βόλεϊ: Στη Ρουμανία για να σφραγίσει την πρόκριση

Παναθηναϊκός-Βόλεϊ: Για το πρώτο βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά!

Στη Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να σφραγίσει την πρόκρισή του απέναντι στην CSM για τους «16» του Challenge Cup.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Ρουμανία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (18:00) την CSM Βουκουρέστιου έχοντας ως στόχο να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Challenge Cup.

Οι παίκτριες του Γιάννη Καλμαζίδη είχαν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα που έλαβε χώρα στην Αθήνα (Μετς) με 3-1 σετ αποκτώντας παράλληλα ένα ηχηρό προβάδισμα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά του Challenge Cup θα πρέπει να πάρει δύο σετ κι όχι απαραίτητα να κερδίσει την αναμέτρηση.

Τέλος, να αναφέρουμε πως οι πράσινες προέρχονται από το τρίποντο με 3-1 σετ επί της Λαμίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News