Παναθηναϊκός: Σαρωτική πρεμιέρα επί του Ηλυσιακού
Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν στη Waterpolo League, επικρατώντας άνετα του Ηλυσιακού στο Σεράφειο.
Ιδανικό ήταν το πρώτο βήμα του Παναθηναϊκού στη φετινή Waterpolo League, καθώς οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν με 25-7 του Ηλυσιακού στο Σεράφειο κολυμβητήριο.
Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επέβαλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της και δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό της να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση.
Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται 8-1, ενώ μέχρι το ημίχρονο η διαφορά είχε ήδη φτάσει σε διψήφιο επίπεδο, με το σκορ στο 14-2.
Η εικόνα παρέμεινε ίδια και μετά την ανάπαυλα. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση, κρατώντας παράλληλα σταθερά τον έλεγχο του αγώνα.
Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμη έξι γκολ, με το επιμέρους 6-2 να διαμορφώνει το 20-4 πριν από την τελευταία περίοδο.
Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 25-7, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά το πρωτάθλημα με μία απόλυτα πειστική εμφάνιση και τον Παπασηφάκη να είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με τέσσερα τέρματα.
Η συνέχεια για τους «πράσινους» περιλαμβάνει εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη στις 3 Οκτωβρίου, ενώ ακολουθεί και η ευρωπαϊκή πρεμιέρα απέναντι στη Μαρσέιγ για το LEN Champions League στις 7 Οκτωβρίου.
Τα οκτάλεπτα: 8-1, 6-1, 6-2, 5-2.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»