Φοβερός Παναθηναϊκός, έκανε το δύο στα δύο και αγκάλιασε την πρόκριση

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Euro Cup υδατοσφαίρισης ανδρών έκανε ο Παναθηναϊκός, που επιβλήθηκε 11-4 της ιταλικής Ντε Ακερ Μπολόνια, για την 3η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου, που διεξάγεται στο Εζ-Αν-Προβάνς της Γαλλίας.

Φοβερός Παναθηναϊκός, έκανε το δύο στα δύο και αγκάλιασε την πρόκριση

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μάζη πέτυχε το “2Χ2” (έχει κάνει και το ρεπό του) και έχει πλέον την ευκαιρία να “σφραγίσει” την πρόκριση το απόγευμα (19:00), με νίκη απέναντι στην οικοδέσποινα Πεΐ Ντ΄ Ε.

Το μεγάλο όπλο του “τριφυλλιού” ήταν η άμυνα και ο εξαιρετικός -για άλλη μία φορά- Ντιμίτριε Ριστίσεβιτς κάτω από τα δοκάρια. Η ιταλική ομάδα χρειάστηκε σχεδόν 15 λεπτά για να πετύχει το πρώτο της γκολ και στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός είχε ξεφύγει με 6-0. Παρότι ήταν φορτωμένοι με πολλές ποινές, οι “πράσινοι” διατήρησαν το προβάδισμα ασφαλείας και έφτασαν στην πολύτιμη νίκη χωρίς να απειληθούν ουσιαστικά. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε συνολικά έξι γκολ από τους δύο φουνταριστούς του (από τρία οι Νίκος Παπανικολάου και Δημήτρης Σγουρίδης).

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Ντε Ακερ): 0-3, 1-4, 2-3, 1-1

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού; Ριστίσεβιτς, Πορτοκάλης, Νικολαϊδης, Παπανικολάου 3, Γεωργαράς, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης, Σγουρίδης 3,

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr