Ανακοίνωσε τη Μίλιτσα Σέμπεκ ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Μιλίτσα Σέμπεκ για το το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025.

Ανακοίνωσε τη Μίλιτσα Σέμπεκ ο Παναθηναϊκός

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Σύλλογος καθώς συμφώνησε με την Μιλίτσα Σέμπεκ από το Μαυροβούνιο.

Η 27χρομη μέσος 1.73μ. αναμένεται να βοηθήσει αισθητά τη μεσαία γραμμή και αποκτήθηκε από την FC Breznica με την οποία έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα Μαυροβουνίου και ήταν κορυφαία σκόρερ.

Μάλιστα ήταν και αρχηγός ενώ την σεζόν 2022-2023 ήταν πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος με 30 γκολ ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της (6 συμμετοχές-1 γκολ).

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Σέμπεκ ανέφερε «Νιώθω τυχερή που είμαι μέλος μιας ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός. Χαίρομαι που θα έχω μια νέα πρόκληση και που θα βοηθήσω την ομάδα να είναι στην πρώτη θέση και να παίξει τα προκριματικά του Champions League».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News