Προσωρινή διακοπή στο Αθηναϊκός - Παναθηναϊκός, αποχώρησαν οι διαιτητές
Ο αγώνας των δύο ομάδων για τη γυναικεία Basket League διεκόπη τρία λεπτά πριν το φινάλε, έπειτα από περιστατικό σε βάρος διαιτητή στο κλειστό της Εργάνης.
Αναστάτωση επικράτησε στο φινάλε του αγώνα Αθηναϊκού – Παναθηναϊκού για τη γυναικεία Basket League, καθώς η αναμέτρηση διεκόπη προσωρινά από τους διαιτητές περίπου τρία λεπτά και είκοσι δευτερόλεπτα πριν το τέλος.
Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας φίλαθλος φέρεται να έφτυσε έναν από τους διαιτητές του αγώνα, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της τριάδας των ρέφερι.
Οι διαιτητές, συνοδευόμενοι από τον κομισάριο της αναμέτρησης, αποχώρησαν για τα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση τόσο στους πάγκους όσο και στις εξέδρες, ενώ οι υπεύθυνοι ασφαλείας του γηπέδου προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ώστε ο αγώνας να μπορέσει να συνεχιστεί.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ομπράντοβιτς: Με ατάκα για Μπόνγκα οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Φενέρ
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ημέρα, ώρα και έδρα
- Απάντησε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για Λεσόρ ο Γιαννακόπουλος!
- Δεν ξεκολλάει από τον Παναθηναϊκό ο Σαρπ Αταμάν: «Μέσα» με Φενερμπαχτσέ!
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε 92-74