Έσκασε η... βόμβα: Ανακοίνωσε την Κριμίλη ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιωάννα Κριμίλη, στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε το «τριφύλλι» καθώς συμφώνησε με την 24χρονη γκαρντ Ιωάννα Κριμίλη.
Η μπασκετμπολίστρια από το Ηράκλειο επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού από τις ΗΠΑ και προσδίδει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ.
Η Κριμίλη ξεκίνησε την καριέρα της στον Εργοτέλη και εν συνεχεία πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, όπου μάλιστα κέρδισε τον τίτλο της πιο βελτιωμένης παίκτριας της διοργάνωσης για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.
Εν συνεχεία πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και συγκεκριμένα στην ομάδα San Fransisco Dons και αποκτήθηκε από την ομάδα California Gold Bears.
Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα U16, U18 και με την Εθνική ομάδα Γυναικών.
Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Κριμίλη ανέφερε «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα παίξω στον Παναθηναϊκό. Έναν ιστορικό Σύλλογο με πολλές επιτυχίες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την νέα σεζόν. Ανυπομονώ να δουλέψω με τις συμπαίκτριες μου και τους προπονητές μου και να γνωρίσω τον κόσμο του παναθηναϊκού που είναι πάντα δίπλα στην ομάδα»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπλεν Μεκόνεν: «Ο Κέντρικ δεν γνωρίζει καν, ποια είναι η Λένα Ζευγαρά!» (pic)
- Παπαθεοδώρου: «Παναθηναϊκός και Σλούκας θα μιλήσουν μέσα στο καλοκαίρι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Εννιά σέντερ φορ στην αγορά που μπορούν να κάνουν τη διαφορά (vids)
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μάρκο Πιάτσα
- Παναθηναϊκός: Ο σέντερ κλάσης και η αγορά του NBA