Σελέν Ερντέμ: «Αγαπημένη μου ομάδα ο Παναθηναϊκος - Κύπελλο μαζί με τον Αταμάν»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε μια ανεπανάληπτη διάκριση, φτάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Σελέν Ερντέμ, η αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, εξήγησε πως το μυστικό της ομάδας της βρίσκεται στο πάθος και την αποφασιστικότητα των αθλητριών της.

Σελέν Ερντέμ: «Αγαπημένη μου ομάδα ο Παναθηναϊκος - Κύπελλο μαζί με τον Αταμάν»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sport24.gr:

“Πρώτα από όλα ευχαριστώ πάρα πολύ (σ.σ. ευχαρίστησε στα ελληνικά) όλες τις παίκτριές μου. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες τώρα, επειδή αυτό είναι μεγάλη ιστορία για εμάς και συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Αυτό είναι πολύ μεγάλη ιστορία όχι μόνο για εμάς και για την πόλη, τα Γιάννινα. Έχουμε πολλούς οπαδούς και αγαπώ τους οπαδούς μας. Είμαστε σαν οικογένεια. Δεν είμαστε κανονική ομάδα, η ομαδα μας είναι οικογένεια. Μετά από κάθε ματς 60.000 άνθρωποι είμαστε μαζί, μετά από κάθε νίκη ή ήττα, δεν έχει σημασία για τους οπαδούς μας. Είμαι πολύ χαρούμενη. Αυτό είναι μεγάλο, είναι πολύ μεγάλο. Είμαι πολύ χαρούμενη”.

Για την Ελλάδα: “Μου αρέσει η Ελλάδα, ίσως πριν από 10-15 χρόνια ήρθα εδώ, αλλά μόνο για διακοπές. Μετά ήμουν προπονήτρια σε καμπ εδώ. Πρώτα από όλα όλοι είναι πολύ φιλικοί. Το φαγητό είναι πολύ καλό, θέλω να το πω σίγουρα. Μου αρέσει η ομάδα μου”.

Για τον τελικό: “Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλές ομάδες, πολύ καλοί οργανισμοί, έχουν μεγάλα ρόστερ. Ο στόχος ήταν να πάμε στον τελικό, τώρα είμαστε εδώ. Αύριο θα δούμε. Οι παίκτριές μου θα παλέψουν για 40 λεπτά, πρέπει να παλέψουμε, θα δούμε. Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός δεν έχει σημασία για εμάς. Θα δούμε το παιχνίδι και μετά θα προετοιμαστούμε πολύ γρήγορα, επειδή αύριο έχουμε παιχνίδι και ίσως το Κύπελλο να είναι μαζί μας”.

Για το Κύπελλο Ανδρών και αν υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό λόγω του Εργκίν Αταμάν: “Ναι σίγουρα, η αγαπημένη μου ομάδα είναι ο Παναθηναϊκος”.

Για το αν μίλησε με τον Αταμάν: “Ναι, μιλάμε. Σήμερα σίγουρα θα συναντηθούμε, επειδή είμαι πολύ χαρούμενη, ίσως πάρουμε μαζί το Κύπελλο”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr