Μήνυμα Παναθηναϊκού σε Σταμολάμπρου: «Είσαι δυνατή, θα επιστρέψεις»
Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού με την εθνική ομάδα.
Ιδιαίτερα άτυχη είναι τη φετινή σεζόν η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, η οποία μετά το πρώτο χειρουργείο που είχε κάνει, μπαίνει σε δεύτερο λόγω του νέου τραυματισμού που υπέστη.
Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός έστειλε το δικό του μήνυμα στην άτυχη αθλήτρια που περνάει το δικό της Γολγοθά.
Αναλυτικά το μήνυμα του Παναθηναϊκού:
«Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν.
Άτυχη είναι η μπασκετμπολίστρια του Παναθηναϊκού Άννα Νίκη Σταμολάμπρου αφού ο τραυματισμός που υπέστη στο ματς της Εθνικής αποδείχτηκε σοβαρός.
Η Σταμολάμπρου αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε περίπου οκτώ μήνες.
Η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει καθώς για τις ξένες ήταν μέχρι 24 Ιανουαρίου και για τις Ελληνίδες μέχρι 31 Ιανουαρίου.
Καλή επιστροφή Άννα Νίκη».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ