Α1 Γυναικών: Νέο σοκ για Παναθηναϊκό - Ήττα από τον Πρωτέα Βούλας
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τρίτη σερί ήττα του στην Α1 Γυναικών από τον Πρωτέα Βούλας δείχνοντας πως τα πράγματα δεν κυλούν καλά τη φετινή σεζόν.
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του για το 2024, καθώς γνώρισε ακόμα μία ήττα, τρίτη στη σειρά, από τον Πρωτέα Βούλας με 72-56.
Η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη κυριάρχησε από το ξεκίνημα έως και το τέλος της αναμέτρησης βγάζοντας για μία ακόμα φορά στον αφρό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και που δεν τον αφήνουν να κάνει ένα σερί νικών, ώστε να χτίσει και ψυχολογία.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ελίζαμπεθ Ντίξον με 17 πόντους και 9 ριμπάουντ και η Ιωάννα Χατζηλεοντή με 12 πόντους διασώθηκαν για τις πράσινες, αλλά δεν έφταναν προκειμένου να φτάσει η ομάδα στη νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 22-14, 43-30, 51-45, 72-56.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα θέλει η Ναντ για Λαφόν!
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση-ματ του Αταμάν με Φενέρ που λίγοι αντιλήφθηκαν
- Παναθηναϊκός: Πρωτόγνωρη εξέλιξη με Σφιντέρσκι
- «Παίκτες θα βρεθούν προ εκπλήξεων στον Παναθηναϊκό - Μεταγραφές σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία»
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Οι τέσσερις που εξετάζει ο Μπενίτεθ για το κέντρο