Παναθηναϊκός: Με τριάδα φωτιά κέρδισε τον Παναθλητικό
Ο Παναθηναϊκός έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις Αλεξανδρή (20 πόντους), Ντίξον (20 πόντους, 19 ριμπάουντ) και Τσβίτκοβιτς (26 πόντους) νίκησε τον Παναθλητικό εκτός έδρας με 85-78.
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει του Παναθλητικού εκτός έδρας με 85-78 έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις Αλεξανδρή, Ντίξον και Τσβίτκοβιτς, οι οποίες ήταν οι πρωταγωνίστριες της αναμέτρησης.
Οι πράσινες κατάφεραν να πάρουν ακόμα μία νίκη στην Α1 Γυναίκων σ’ ένα παιχνίδι ιδιαίτερα κλειστό κι ανταγωνιστικό, το οποίο το καθόρισαν τρεις παίκτριες του Τριφυλλιού, οι οποίες είχαν μεγάλα κέφια και δεν ήθελαν να χάσουν.
Ο Παναθηναϊκός βρήκε από τις Αλεξανδρή, Ντίξον, Τσβίτκοβιτς συνολικά 66 πόντους, ενώ η δεύτερη κατέβασε και 19 ριμπάουντ, κάνοντας ένα υπερηχητικό double-double.
Κάπως έτσι τα πράγματα πήραν το δρόμο τους και οι φιλοξενούμενες έφτασαν στη νίκη με 85-78 παρά τις απουσίες που είχαν!
Τα δεκάλεπτα: 21-20, 35-37, 54-57, 78-85.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μίλησε με Κέπα ο Μπενίτεθ - Η στάση του παίκτη και της Άρσεναλ
- Παναθηναϊκός: «Θέλει Γιούρτσεβεν ελληνική ομάδα»!
- Παναθηναϊκός: Δύο ομάδες για Σφιντέρσκι και... μεταγραφή for
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο πιθανός φορ με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Παναθηναϊκός: Πιθανό «χτύπημα» από NBA, έχουν εντοπιστεί στόχοι