Χωρίς... τσιγάρα ο Ολυμπιακός «έφαγε» 35άρα μέσα στο ΣΕΦ!
Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών με την Μπουρζ να στήνει «πάρτι» στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της γαλλικής Μπουρζ, η οποία κέρδισε μέσα στο άδειο – και καθαρό από καπνό – ΣΕΦ με 88-53 για την 2η αγωνιστική της Euroleague Γυναικών.
Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Οκουνκόου, η οποία μέτρησε 20 πόντους με 6 ριμπάουντ, με την Ντιαμπί να κυριαρχεί στο ζωγραφιστό μετρώντας 15 πόντους με 11 ριμπάουντ. Διψήφια και η Άστιερ με 10 πόντους και 11 ασίστ, στους 7 πόντους σταμάτησε η Άρτεμις Σπανού.
Για τον Ολυμπιακό, πρώτη σκόρερ ήταν η Κίρα Λάμπερτ με 15 πόντους, με την Χέμπε να συμπληρώνει 14 πόντους, με τις υπόλοιπες παίκτριες του Θάνου Νίκλα, να μένουν σε μονοψήφια επίπεδα.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΤα δεκάλεπτα: 15-25, 25-45, 40-71, 53-88
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πού απευθύνονταν οι αιχμές Χέιζ-Ντέιβις - «Κάπως το έχει πάρει βαριά»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η κίνηση με νόημα στη διαμάχη Βίσση – Καρβέλα
- «Φωτιά» το T-Center: Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Φενέρ
- «Παναθηναϊκός και Μπριζ για Μιχαηλίδη – Τι ισχύει με το συμβόλαιό του»
- Παναθηναϊκός: Το πανέξυπνο τρικ του Ομπράντοβιτς που «έσπασε» την πίεση της Φενέρ (vid)