Χωρίς... τσιγάρα ο Ολυμπιακός «έφαγε» 35άρα μέσα στο ΣΕΦ!
Από το κακό στο χειρότερο πάει ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών με την Μπουρζ να στήνει «πάρτι» στο ΣΕΦ.
Ο Ολυμπιακός υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της γαλλικής Μπουρζ, η οποία κέρδισε μέσα στο άδειο – και καθαρό από καπνό – ΣΕΦ με 88-53 για την 2η αγωνιστική της Euroleague Γυναικών.
Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Οκουνκόου, η οποία μέτρησε 20 πόντους με 6 ριμπάουντ, με την Ντιαμπί να κυριαρχεί στο ζωγραφιστό μετρώντας 15 πόντους με 11 ριμπάουντ. Διψήφια και η Άστιερ με 10 πόντους και 11 ασίστ, στους 7 πόντους σταμάτησε η Άρτεμις Σπανού.
Για τον Ολυμπιακό, πρώτη σκόρερ ήταν η Κίρα Λάμπερτ με 15 πόντους, με την Χέμπε να συμπληρώνει 14 πόντους, με τις υπόλοιπες παίκτριες του Θάνου Νίκλα, να μένουν σε μονοψήφια επίπεδα.
Τα δεκάλεπτα: 15-25, 25-45, 40-71, 53-88
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η πρώτη τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία στο Game 3
- Παναθηναϊκός: Το νέο όνομα για τα γκολπόστ και η στάση του Νίστρουπ
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Νοκ άουτ» ο Ρογκαβόπουλος στο φινάλε του ημιχρόνου
- Διαιτησία «μαγεία» και στο Game 3: Οι φάσεις της ντροπής με 13-4 βολές (1ο ημιχρ.)
- ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Σορτς που δεν δόθηκε (vid)