«Κατάπιε» τις Εσπερίδες ο Παναθηναϊκός στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού έδωσε ακόμη ένα φιλικό το απόγευμα της Πέμπτης (26/9) κόντρα στις Εσπερίδες και επικράτησε με 88-65 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».

«Κατάπιε» τις Εσπερίδες ο Παναθηναϊκός στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Οι «πράσινες» έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και ανεβάζουν συνεχώς στροφές, ενώ πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Χατζηλεοντή 19(1). Η κόουτς Γκουζίνη είχε όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή της εκτός της Κωτούλας.

Η ομάδα ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις της την Κυριακή 29/9 στις 14:30 κόντρα στον Άρη Χολαργού για τη Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας στο κλειστό του Χολαργού.

Παναθηναϊκός (Γκουζίνη): Καρακασίδου 10(2), Σταμολάμπρου 8(2), Τζόουνς 6(1), Ντίξον 11, Χατζηλεοντή 19(1), Τσβίτκοβιτς 8, Αλεξανδρή 5, Κόνιαλη 7(1), Πασιατζή 6, Χαιριστανίδου 6, Λαγωνικάκη 2, Καμπάκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr