Μεταγραφή Κόνιαλη στον Παναθηναϊκό!

Μεταγραφή Κόνιαλη στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Σταύρια Κόνιαλη για την αγωνιστική σεζόν 2024-25 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Ο Σύλλογος προχώρησε σε μια σημαντική μεταγραφή με την απόκτηση της Κύπριας γκαρντ Σταύριας Κόνιαλη, η οποία αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η 31χρονη (1,70μ) Κόνιαλη που είχε αγωνιστεί ξανά στο «τριφύλλι» για τέσσερα χρόνια μέχρι το 2015, είναι μέλος της Εθνικής ομάδας της Κύπρου και έχει ευρωπαϊκή εμπειρία καθώς έχει αγωνιστεί στο EuroCup με την Ελευθερία Μοσχάτου και τα Χανιά. Παράλληλα, έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην ομάδα TK Hannover (Γερμανία) και στη Μαρέσμε (Ισπανία).

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στην ομάδα του Παναθηναϊκού μετά από χρόνια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κόουτς και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου.

Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε μαζί με τις συμπαίκτριες μου μέσω της σκληρής δουλειάς να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξαναζήσω την ατμόσφαιρα και τη στήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού».

Αναλυτικά το βιογραφικό της:

2022-23 Χανιά

2021-22 Ελευθερία Μοσχάτου & Μαρέσμε (Ισπανία)

2020-21 TK Hannover (Γερμανία)

2019-2020 ΑΕΛ Λεμεσού (Κύπρος)

2018-19 Καλύβια

2017-18 Αθηναϊκός

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News