Παναθηναϊκός: Ανανέωσε η Τζόουνς
Ο Παναθηναϊκός ανανκοίνωσε κι επίσημα την ανανέωση της Τζασμίν Τζόουνς για μία ακόμη αγωνιστική σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του «τριφυλλιού» καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του την Τζασμίν Τζόουνς και για τη νέα σεζόν.
Η Αμερικανίδα γκαρντ που βοήθησε σημαντικά τη φετινή χρονιά στην κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας θα συνεχίσει να αποτελεί ένα σημαντικό όπλο στη φαρέτρα της Βασιλείας Γκουζίνη.
Η Τζόουνς σε δήλωση της τόνισε: «Θα βρίσκομαι και φέτος στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα. Πέρυσι κατακτήσαμε το κύπελλο και φέτος διψάμε να κάνουμε ακόμα σπουδαιότερα πράγματα. Θέλω να έχουμε μια πολύ καλή χρονιά και εγώ με τις συμπαίκτριες μου να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να χαρούμε στο τέλος της σεζόν μαζί με τους τρελούς φιλάθλους μας».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το ποσό με το οποίο θα έλεγε «ναι» στην πώληση Τετέ
- Το μήνυμα του Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το διπλό απέναντι στη Ζάλγκιρις (vid)
- Χαμός με Φρανσίσκο στη Ζαλγκίρις - Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- «7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια