«Έκλεισε» την πρώτη προπονήτρια στην ιστορία της Basket League ο Παναθηναϊκός! (vid)

«Έκλεισε» την πρώτη προπονήτρια στην ιστορία της Basket League ο Παναθηναϊκός! (vid)

Η Βασιλεία Γκουζίνη αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μετά την αποχώρηση της Ελένης Καπογιάννη.

«Άρωμα γυναίκας» ξανά στον Παναθηναϊκό αλλά από το μπάσκετ ανδρών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA δίνει τα ηνία στη 49χρονη Βασιλεία Γκουζίνη που ήταν στο Μαρούσι ως ασίσταντ και head coach στην Εθνική Νεανίδων.

Η Γκουζίνη που έκανε λαμπρή καριέρα στο μπάσκετ γυναικών ως παίκτρια, έχει περάσει ξανά από τον Παναθηναϊκό πριν λίγα χρόνια (2018-19) ως βοηθός και τα τελευταία χρόνια ήταν σταθερά στο πλευρό του Γιώργου Σκαραφίγκα με αρκετές επιτυχίες στο παλμαρέ τους.

Πέρυσι τον Οκτώβριο μάλιστα έγινε η πρώτη προπονήτρια που κοουτσάρισε ανδρική ομάδα έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον αγώνα Μαρούσι-ΠΑΟΚ.

Το ναυάγιο με τον Πρέκα έφερε πίσω αρκετές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχουν πάρει μπροστά για τα καλά και επίκειται σειρά ανακοινώσεων που θα δείξουν ότι η ομάδα όχι μόνο θα έχει συνέχεια σε επίπεδο πρωταθλητισμού αλλά θα επιχειρήσει να πάρει ξανά τα σκήπτρα στη μάχη του τίτλου.

Στον Παναθηναϊκό συγκέντρωσαν τις καλύτερες συστάσεις για τη Γκουζίνη, ήταν η πρώτη επιλαχούσα μετά την ξαφνική παραίτηση του Πρέκα 15 μέρες μετά τη συμφωνία του, και πλέον σηκώνουν μανίκια για να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές που σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News