Χάθηκε... χρόνος: «Κρέμασε» τον Παναθηναϊκό ο Πρέκας!

Τα… γύρισε ο Πέτρος Πρέκας για τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό παρά τη συμφωνία με το σύλλογο επικαλούμενος διάφορους λόγους.

Χάθηκε... χρόνος: «Κρέμασε» τον Παναθηναϊκό ο Πρέκας!

Μπορεί Παναθηναϊκός και Πέτρος Πρέκας να είχαν συμφωνήσει εδώ και 3 εβδομάδες και ο Έλληνας προπονητής να είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ γυναικών, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελένη Καπογιάννη, αλλά, πλέον, κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Πρέκας «κρέμασε» τον Παναθηναϊκό (πιθανότατα θα παραμείνει στην Ιταλία και τη Σκίο ως βοηθός του Τζώρτζη Δικαιουλάκου) και συμφωνία, πλέον, δεν υφίσταται.

Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έκανε τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης περιόδου και μάλιστα πήρε άδεια από την ΕΟΚ (είναι ομοσπονδιακός στην Εθνική γυναικών), έθεσε προσωπικό θέμα που αφορά την υγεία του και… άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα.

Το Τριφύλλι αναζητά άλλον προπονητή για τη νέα σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News