Συγκινεί η Καπογιάννη: «Δεν βγαίνουν εύκολα οι λέξεις αποχαιρετισμού»

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Χτυπάει» και την Ζίλιαν Αλέιν!

Η Ελένη Καπογιάννη αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μετά από 5 χρόνια εξαιρετικής παρουσίας, με την κορυφαία κόουτς να λέει το δικό της «αντίο» στην οικογένεια του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία λένε, έχουν ένα τέλος. Όμως νομοτελειακά να το δούμε, κάθε κύκλος κλείνει και για μένα έφτασε αυτή η ώρα μετά από μια 5ετία.

Τι να θυμηθώ και τι να ξεχάσω ζώντας για πέντε χρόνια μια ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν, να μεγαλώνει, να κατακτά, να είναι πάντα ανταγωνιστική, να παίζει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα, να είναι συνεπής, να πετυχαίνει, να αποτυγχάνει αλλά να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, για κάτι μεγαλύτερο, για κάτι περισσότερο.

Δεν βγαίνουν εύκολα οι λέξεις αποχαιρετισμού και μάλλον δεν είμαι εγώ εκείνη που πρέπει να κάνει τον απολογισμό όσων κάναμε κι όσων δεν κάναμε.

Οι δύσκολες στιγμές έκαναν το ταξίδι μου αυτό με τον Παναθηναϊκό ακόμα πιο συναρπαστικό, ακόμα ομορφότερο και μοναδικό γιατί είχαμε πάντα στο πλευρό μας αυτό που δεν έχει την τύχη κανένα άλλο σωματείο σε τέτοιο βαθμό: Έναν κόσμο που ήταν πάντα μαζί μας, που με δέχθηκε, με αγκάλιασε, με στήριξε, φώναξε το όνομά μου, έδινε τα πάντα για την ομάδα.

Θέλω να πιστεύω πως κι εγώ έκανα το ίδιο. Οι συνεργάτες μου επίσης. Οι αθλήτριες μου ήταν πάντα εκεί, όπως η διοίκηση και όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

Θέλω να πω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά δεν αρκεί για να περιγράψω την εκτίμησή μου και τον σεβασμό σε όλο τον σύλλογο, τον κόσμο και κάθε έναν προσωπικά.

Φεύγω γεμάτη, περήφανη για τον εαυτό μου στο διάστημα που υπηρέτησα αυτή την ομάδα και εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους της.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News