Καπογιάννη: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»
Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τους τελικούς της Α1 Γυναικών ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 Γυναικών έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Από εκεί και πέρα η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τα συγκερκιμένα παιχνίδια με τον αιώνιο αντίπαλο, λέγοντας ότι στόχος είναι η επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της:
«Είναι μια δύσκολη σειρά τελικών. Εχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας. Από την άλλη και εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να διαφημιστεί το μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.
Θεωρώ ότι τη σειρά των τελικών θα την κρίνει η θέληση και η προσωπικότητα των παικτριών. Επίσης θα το κρίνει και το γεγονός ποιος θα αντέξει πιο πολύ σε μια σειρά συνεχόμενων παιχνιδιών για είναι φρέσκος τη στιγμή που πρέπει».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Όνειρό μου να γίνουμε μεγαλύτερο brand name από τη Ρεάλ»
- Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Άρης 2-1
- Παναθηναϊκός-Άρης 2-1: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η μέρα, το κανάλι και η έδρα
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ