Καπογιάννη: «Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Χτυπάει» και την Ζίλιαν Αλέιν!

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τους τελικούς της Α1 Γυναικών ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Α1 Γυναικών έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τα συγκερκιμένα παιχνίδια με τον αιώνιο αντίπαλο, λέγοντας ότι στόχος είναι η επικράτηση απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Είναι μια δύσκολη σειρά τελικών. Εχει προβάδισμα ο Ολυμπιακός λόγω του πλεονεκτήματος της έδρας. Από την άλλη και εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια και να διαφημιστεί το μπάσκετ γυναικών στη χώρα μας που τόσο πολύ το έχει ανάγκη.

Θεωρώ ότι τη σειρά των τελικών θα την κρίνει η θέληση και η προσωπικότητα των παικτριών. Επίσης θα το κρίνει και το γεγονός ποιος θα αντέξει πιο πολύ σε μια σειρά συνεχόμενων παιχνιδιών για είναι φρέσκος τη στιγμή που πρέπει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News