Α1 Γυναικών: Ξανά MVP η Tζίλιαν Αλέιν!

Α1 Γυναικών: Ξανά MVP η Tζίλιαν Αλέιν!

Η σέντερ του Παναθηναϊκού, Tζίλιαν Αλέιν, δεν έχει αντίπαλο όπως δείχνουν οι διακρίσεις της, καθώς αναδείχθηκε ξανά MVP αγωνιστικής στο πρωτάθλημα.

Η Tζίλιαν Αλέιν όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό ήρθε με ξεκάθαρο σκοπό να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο τις πράσινες.

Λίγο καιρό μετά τη μετακίνησή της στην Ελλάδα, ο σύλλογος δε θα μπορούσε να είναι πιο ευχαριστημένος από την προσφορά της στα παρκέ σε όλες τις διοργανώσεις.Θυμίζουμε άλλωστε ότι λίγο καιρό πριν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με την Αλέιν να είναι η πολυτιμότερη παίκτρια του τελικού σε μια ακόμη διάκριση για την ίδια.

Μάλιστα η Αμερικανίδα σέντερ αναδείχθηκε για μία ακόμα φορά MVP αγωνιστικής (15ης) στην Α1 Γυναικών.

Συγκεκριμένα αυτή ήταν συνολικά η τέταρτη φορά που συμβαίνει φέτος και αν μη τι άλλο αποδεικνύεται πως δεν έχει… αντίπαλο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News