Παναθηναϊκός: Πήραν το 2ο σερί Κύπελλο, ώρα για Πρωτάθλημα!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αποθέωσε τις Κυπελλούχες με «χόρτο μαγικό» (vids)

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ κατάφεραν να κατακτήσουν το δεύτερο σερί Κύπελλο και πλέον κοιτάζουν μόνο το πρωτάθλημα και το double!

Από την στιγμή που απέκλεισες τον Ολυμπιακό στην προημιτελική φάση, στο φάιναλ φορ έπρεπε να έρθουν τα πάνω κάτω για να χάσεις το δεύτερο σερί τρόπαιο, κάτι που πετυχαίνεις πρώτη φορά στην ιστορία σου στο γυναικείο μπάσκετ!

Ένα ακόμα κύπελλο για το τριφύλλι, με την κόουτς Καπογιάννη να παίρνει μεγάλη βοήθεια από τις ξένες της. Μεγάλη υπόθεση αποδεικνύεται η αλλαγή Ζερμέιν Αλέιν-Κόρτνεϊ Ρέιντζ, η τριάδα της πρώτης μαζί με την Τζόουνς και την Τσβίτκοβιτς είναι ίσως η καλύτερη στην ιστορία σου.

Αυτή την στιγμή αριθμείς στο δυναμικό σου μεγάλο αριθμό Ελληνίδων διεθνών, αν δεν έχανες το καλοκαίρι την Ελεάννα Χριστινάκη πήγαινες για πολύ μεγάλα πράγματα στο μέλλον ΚΑΙ στην Ευρώπη. Βήμα-βήμα όμως.

Πρωτεύει να γίνεις κυρίαρχος στην Ελλάδα, να χτίσεις σερί πρωταθλημάτων και μετά θα έρθει και η υπέρβαση.

Δίψα υπάρχει, κοινό “κολλημένο” με τον Ερασιτέχνη αμέτρητο (κανείς άλλος στην Ελλάδα δεν μπορεί να επιδείξει τέτοιο δέσιμο και τόσο μεγάλη παρουσία κόσμου σε μη δημοφιλή σπορ). Τώρα με καλή ψυχολογία πας για το πρωτάθλημα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News