Καπογιάννη: «Κάθε τελικός είναι ξεχωριστός - Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας»

Καπογιάννη: «Κάθε τελικός είναι ξεχωριστός - Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube για τον τελικό του Παναθηναϊκού κόντρα στις Εσπερίδες.

Η Ελένη Καπογιάννη, όπως και ο Θάνος Σόφτσης, μίλησαν για τις ομάδες τους, οι οποίες βρίσκονται στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Γυναικών στο μπάσκετ.

Παναθηναϊκός και Εσπερίδες θ’ αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή για μια θέση στην κορυφή του Κυπέλλου με την προπονήτρια του Παναθηναϊκού να θεωρεί πως κάθε τελικός είναι ξεχωριστός.

Παράλληλα ανέφερε ότι συνταγή επιτυχίας δεν υπάρχει και πως το μυστικό είναι η σκληρή δουλειά και το πλάνο, για να έρθουν και οι επιτυχίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Κάθε τελικός είναι διαφορετικός. Έχει βαθμό δυσκολίας, ειδικά απέναντι στον φίλο και συνάδελφο Θάνο και την ομάδα του, τις Εσπερίδες. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα.

Συνταγή επιτυχίας δεν υπάρχει. Η συνταγή είναι να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε, να προετοιμαζόμαστε όσο πιο σωστά γίνεται».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News