Καπογιάννη: «Δε μας θεωρώ φαβορί - Θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Καπογιάννη: «Δε μας θεωρώ φαβορί - Θα παλέψουμε για τον τίτλο»

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού, Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τον μεγάλο τελικό της ομάδας της με τις Εσπερίδες.

Η Ελένη Καπογιάννη στάθηκε στη δουλειά που πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός πριν τον τελικό προκειμένου να καταφέρει η ομάδα της να κατακτήσει το τρόπαιο, καθώς δε θεωρεί πως οι πράσινες είναι φαβορί.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, καθώς οι προπονητές και οι παίκτες που βρίσκονται εδώ με εμπνέουν προσωπικά. Ευχαριστώ και την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία διεξαγωγής την ίδια μέρα με τους άντρες. Το αξίζει το γυναικείο μπάσκετ.

Ο κάθε τελικός έχει τη δική του δυσκολία. Παίζουμε με έναν πολύ καλό και σκληρό αντίπαλο. Εμείς σαν Παναθηναϊκός δεν αξιώνουμε τον τίτλο του φαβορί γιατί το ζήσαμε πέρυσι αυτό που πήγαμε να χάσουμε τον τίτλο, όμως είμαστε έτοιμοι να προετοιμαστούμε απαραίτητα και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο.

Αυτό που θα κρατήσω εγώ από την εμπειρία μου στους άλλους τελικούς είναι ότι πλέον μπορώ να το διαχειριστώ καλύτερα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News