Παυλοπούλου: «Στόχος μας το Κύπελλο - Να εμπνεύσουμε τα νέα κορίτσια»
Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πηνελόπη Παυλοπούλου αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα του Τριφυλλιού και τις Εσπερίδες.
Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πηνελόπη Παυλοπούλου θεωρεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι το Γυναικείο μπάσκετ αρχίζει να παίρνει την προβολή που του αρμόζει, ενώ από εκεί και πέρα μίλησε για τους στόχους που είναι ο τίτλος και να εμπνεύσει τα νέα κορίτσια ν’ ασχοληθούν με το μπάσκετ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους προπονητές και παίκτες.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΘέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που θα παίξουμε την ίδια μέρα με τους άντρες. Την προβολή σαν μπάσκετ Γυναικών την έχουμε ανάγκη και με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θα μας παρακολουθήσει.
Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως να εμπνεύσουμε τα νέα κορίτσια να ακολουθήσουν το άθλημα».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γερμανική «απόβαση» για Τεττέη – Ποια ομάδα στέλνει σκάουτερ με Ολυμπιακό
- Χάινς: «Αμφιλεγόμενη η επιλογή μου, θα ήθελα να δω τον Σλούκα να επιστρέφει στον Ολυμπιακό»
- «Ο Βοτανικός δεν θα λέγεται Allianz - Έχει βρεθεί το όνομα του γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Το τριπλό «μπλοκ» αγώνων σε 29 μέρες και το σχέδιο Νίστρουπ
- Αλγόριθμος, Conference: Οι πιθανότητες για πρόκριση του Παναθηναϊκού σε TOP 24 και TOP 8