Παυλοπούλου: «Στόχος μας το Κύπελλο - Να εμπνεύσουμε τα νέα κορίτσια»

Παυλοπούλου: «Στόχος μας το Κύπελλο - Να εμπνεύσουμε τα νέα κορίτσια»

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πηνελόπη Παυλοπούλου αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ομάδα του Τριφυλλιού και τις Εσπερίδες.

Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πηνελόπη Παυλοπούλου θεωρεί μεγάλη τιμή το γεγονός ότι το Γυναικείο μπάσκετ αρχίζει να παίρνει την προβολή που του αρμόζει, ενώ από εκεί και πέρα μίλησε για τους στόχους που είναι ο τίτλος και να εμπνεύσει τα νέα κορίτσια ν’ ασχοληθούν με το μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ σήμερα ανάμεσα σε τόσους καταξιωμένους προπονητές και παίκτες.

Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία που θα παίξουμε την ίδια μέρα με τους άντρες. Την προβολή σαν μπάσκετ Γυναικών την έχουμε ανάγκη και με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος θα μας παρακολουθήσει.

Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως να εμπνεύσουμε τα νέα κορίτσια να ακολουθήσουν το άθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News