Kυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών

Kυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου Γυναικών

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες είναι πλέον στη διάθεση του κόσμου.

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τις Εσπερίδες, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 18 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, πριν τον τελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

O ΟΠΑΠ 27ος τελικός Κυπέλλου Γυναικών θα μοιραστεί φέτος το παρκέ με το ΟΠΑΠ Final 8 του Κυπέλλου Ανδρών σε μια καινοτομία που ! Στις 18 Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός και οι Εσπερίδες Καλλιθέας θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο Ηράκλειο και μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση με ένα «κλικ».

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελικό που θα διεξαχθεί στο ΚΓ Αλικαρνασσού (Δύο Αοράκια) αρχίζει σήμερα μέσα από το site της ticketmaster, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, ώστε να μπορέσετε να δώσετε το «παρών» στον τελικό και σε μια ξεχωριστή στιγμή του μπάσκετ Γυναικών!

Κλείστε τη δική σας θέση ΕΔΩ

*Η ώρα της διεξαγωγής του τελικού θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες και μετά από συνεννόηση με τον τηλεοπτικό πάροχο.

*Παιδιά ως 5 ετών θα μπορούν να μπουν στο γήπεδο δωρεάν, χωρίς εξασφαλισμένη θέση.

*Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος από την Αστυνομία σε όσους προμηθευτούν εισιτήριο. Σε περίπτωση κατά την οποία, η Αστυνομία ενημερώσει ότι για οποιονδήποτε λόγο απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλου-κατόχου εισιτηρίου, τότε το εισιτήριο του θα ακυρώνεται αυτόματα και τα χρήματα δεν θα επιστρέφονται, αλλά θα χρησιμοποιηθούν σε προωθητικές ενέργειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για την καταπολέμηση της βίας. Σε περίπτωση που κάποιο εισιτήριο ακυρωθεί, ο κάτοχος θα ενημερώνεται μέσω email.

*Ενδέχεται να γίνει χρήση οπτικοακουστικών μέσων από τις Αρχές για την επαλήθευση των στοιχείων και για την αποτροπή αδικημάτων κατά περιουσίας και ζωής.

*Παρακαλείστε να συμπληρώνετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας με προσοχή, διότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

*Courtside Seats: Για πληροφορίες σχετικά με την αγορά των Court Seats, παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με το παρακάτω email: eok-tickets@basket.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News