Παυλοπούλου: «Αυτό θα πει Παναθηναϊκός - Είμαστε οικογένεια»

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο «snda.gr» μετά τη μεγάλη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Παυλοπούλου: «Αυτό θα πει Παναθηναϊκός - Είμαστε οικογένεια»

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο Κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» να πάρει μια σπουδαία νίκη-πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό (65-61) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά τη μεγάλη αυτή νίκη-πρόκριση η Πηνελόπη Σταυροπούλου μίλησε στο «snda.gr» για το ματς αλλά και παράλληλα αποθέωσε τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος μια τέτοια μέρα, Παραμονή Χριστουγέννων, γέμισε το γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

Ο πρώτος σας αντίπαλος στο παιχνίδι πριν από τον Ολυμπιακό ήταν το άγχος που είχαμε στην αρχή του ματς;

Ο Παναθηναϊκός έχει πάει και στα 2 ντέρμπι ως φαβορί φέτος και μετράει ισάριθμες νίκες. Είναι η επιβεβαίωση του τίτλου «φαβορί» με τη νίκη ένα ακόμα κατόρθωμά σας;

«Σίγουρα. Οι νίκες είναι αυτές που μετράνε, όπως και να το κάνουμε. Χαίρομαι πάρα πολύ για την ομάδα μου, χαίρομαι που καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη-πρόκριση, είναι ένας από τους πρώτους στόχους της σεζόν και συνεχίζουμε. Προχωράμε».

«Έτσι είναι πράγματι, είμαστε το φαβορί, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο όταν έρθουν εκείνες οι μέρες του ημιτελικού και αντίστοιχα του τελικού. Προσωπικά ανυπομονώ να επαναληφθεί η περσινή ιστορία και να το χαρούμε με τις συμπαίκτριές μου. Γιατί αυτή η ομάδα είναι πραγματικά πολύ αγαπημένη, πάρα πολύ καλά κορίτσια όλες τους και όταν χαίρεται η μία, η χαρά των υπολοίπων είναι επί 10».

Παραμονή Χριστουγέννων, με την Αθήνα να έχει αδειάσει, αλλά το γήπεδο και πάλι γεμάτο…

«Αυτό θα πει Παναθηναϊκός. Είμαι σίγουρη πως είχαν κρατήσει αυτό το ματς από την αρχή της σεζόν, από όταν έγινε γνωστό και είμαι σίγουρη επίσης ότι πολλοί από αυτούς έμειναν στην Αθήνα για να μας στηρίξουν και το εκτιμώ βαθύτατα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ και μιλάω εκ μέρους όλων των κοριτσιών και της ομάδας. Όπως φάνηκε το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και ο κόσμος έκανε τη διαφορά».

Έχεις κάνει καλύτερο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην καριέρα σου;

«Μπα, δεν νομίζω. Και έχει και συνέχεια»…

Τι ένιωσες στο τέλος όταν ο κόσμος φώναζε το όνομά σου;

«Εντάξει δεν υπάρχει αυτό το συναίσθημα. Απλώς δεν υπάρχει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News