Eurocup: Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί στην Πολωνία απέναντι στην Άρκα Γκντίνια σήμερα το απόγευμα (19:00) και θα κληθεί να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση.

Παναθηναϊκός: Για το μεγάλο βήμα πρόκρισης με την Μπεσίκτας

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Πολωνία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα στις 19:00 την Άρκα Γκντίνια σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστεί να κάνει μια μεγάλη υπέρβαση.

Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη, για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup δεν πρέπει απλώς να κερδίσουν το ματς, αλλά παράλληλα να καλύψουν και τη διαφορά των 10 πόντων του πρώτου αγώνα.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι η πολωνική ομάδα είχε επικρατήσει με 66-56 αποκτώντας ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ελένη Καπογιάννη δε θα υπολογίζει στις Φαίη Κωτούλα και Λιλιάννα Καρακασίδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News