Παναθηναϊκός μπάσκετ: Έμαθε τον αντίπαλο για το EuroCup

Στη Σλοβακία για το 2/2 στο Eurocup ο Παναθηναϊκός - Οι δηλώσεις της Σταμολάμπρου

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση στη φάση των «32» του EuroCup έμαθε και τον αντίπαλό του με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός μετά την ιστορική νίκη του κόντρα στην Μπεσίκτας κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του EuroCup ως τρίτος έπειτα από τριπλή ισοβαθμία.

Μάλιστα τα κορίτσια της Ελένης Καπογιάννη πήραν την 19η θέση στο Ranking κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση την Γκντίνια.

Η συγκεκριμένη ομάδα είναι από την Πολωνία ενώ σ’ αυτή έχει αγωνιστεί και η Πηνελόπη Παυλοπούλου πριν μετακομίσει στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Αθήνα και το δεύτερο στην Πολωνία στις 14 και 21 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News