Καπογιάννη: «Μας θεωρούσαν ξεγραμμένες αλλά κάναμε τεράστια υπέρβαση»

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Χτυπάει» και την Ζίλιαν Αλέιν!

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπεσίκατς με την Ελένη Καπογιάννη να δηλώνει περήφανη για τις παίκτριές της γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός σ’ ένα ματς θρίλερ στην Τουρκία κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπεσίκτας (80-79) σ’ ένα αποτέλεσμα που είναι μέσα στα κορυφαία της ιστορίας του.

Με αυτή τη νίκη οι πράσινες πέρασαν στην επόμενη φάση του EuroCup μία αγωνιστική πριν το τέλος των ομίλων της διοργάνωσης.

Μάλιστα μετά το τέλος του παιχνιδιού η προπονήτρια του Τριφυλλιού, Ελένη Καπογιάννη, δήλωσε περήφανη για τις παίκτριές του και παράλληλα ανέφερε πως έκαναν τεράστια υπέρβαση την ώρα που όλοι τις θεωρούσαν ξεγραμμένες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Θεωρώ ότι η αποψινή ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό. Τέτοιες νίκες μας μεγαλώνουν σαν ομάδα και …ψηλώνουμε παραπάνω σε διεθνές επίπεδο.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου γιατί  έπαιξαν ένα μεγάλο αγώνα και κάναμε την υπέρβαση σε ένα ματς που μας θεωρούσαν ξεγραμμένες.

Από κει και πέρα αυτό το ματς τελειώνει εδώ απόψε και περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλο μας στην επόμενη φάση και θα πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Δείτε τη βαθμολογία του ομίλου: 

 

Καπογιάννη: «Μας θεωρούσαν ξεγραμμένες αλλά κάναμε τεράστια υπέρβαση»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News