Κωτούλα: «Σας ευχαριστώ όλους - Λαμβάνω απίστευτη αγάπη» (pic)

Κωτούλα: «Σας ευχαριστώ όλους - Λαμβάνω απίστευτη αγάπη» (pic)

Η Φαίη Κωτούλα στάθηκε πολύ άτυχη τη φετινή σεζόν, καθώς υπέστη στο παιχνίδι με τη Σλάβια Μπάνσκα ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν.

Η Φαίη Κωτούλα στο παιχνίδι με τη Σλάβια Μπάνσκα ήταν πολύ άτυχη, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα να χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν και να μπει σ’ έναν πραγματικό Γολγοθά.

Παρ’ όλα αυτά η Ελληνίδα παίκτρια του Τριφυλλιού με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την απίστευτη αγάπη και στήριξη που της έχει δείξει από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με αφορμή τη χειρότερη στιγμή μου μες στο γήπεδο έζησα κάτι ανεπανάληπτο και μοναδικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού για όλη τη στήριξη και για αυτό που ένιωσα χάρη σε αυτούς. Η αγάπη που έχω λάβει αυτές τις μέρες δεν περιγράφεται με λόγια και με όλη αυτή τη θετική ενέργεια είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά και θα επιστρέψω πιο δυνατή.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας μου, που στέκεται δίπλα μου σαν οικογένεια, την team manager μου, την προπονήτρια μου, το staff και φυσικά τις συμπαίκτριές μου, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μου και μου έδειξαν με κάθε τρόπο ότι είναι μαζί μου σε όλο αυτό. Χωρίς όλους αυτούς τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο»!

Δείτε τη δημοσίευση:

Κωτούλα: «Σας ευχαριστώ όλους - Λαμβάνω απίστευτη αγάπη» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News