Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Χτυπάει» και την Ζίλιαν Αλέιν!

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Χτυπάει» και την Ζίλιαν Αλέιν!

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν καθησυχάζεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά βρίσκεται στην αγορά και έχει βάλει στόχο την… miss Rebound από την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Ζίλιαν Αλέιν που λόγω του πολέμου βρέθηκε ξαφνικά διαθέσιμη.

Το επιτελείο του «τριφυλλιού» έχει ανοιχτά τα μάτια και παρά τις τρεις συνεχόμενες καλές εμφανίσεις της Κόρτνεϊ Ρέιντζ με Αθηναϊκό, Μέχελεν, Ολυμπιακό, ψάχνει το… κάτι παραπάνω για το υπόλοιπο της πολύ δύσκολης και ανταγωνιστικής σεζόν που ακολουθεί.

Κι ο στόχος βρέθηκε στο πρόσωπο της Ζίλιαν Αλέιν που ήταν και το καλοκαίρι η Νο1 επιλογή αλλά η 29χρονη Αμερικανίδα είχε επιλέξει το γνώριμο για εκείνη περιβάλλον του Ισραήλ καθώς η πρωταθλήτρια Ράμλα τη χρύσωσε για να «κουβαλήσει» το ταλέντο της μετά τα εκπληκτικά νούμερα που έκανε πέρυσι με τη Ραμάτ Γκαν: 20 πόντους και 17 ριμπάουντ κατά μέσο όρο!

Σε τρία ματς μάλιστα πέρυσι τελείωσε με 26 ριμπάουντ, κι όλα αυτά σε ένα πρωτάθλημα με ξένες παίκτριες από το υψηλότερο επίπεδο.

Η σεζόν όμως δεν ξεκίνησε ποτέ στο Ισραήλ λόγω των πολεμικών γεγονότων και ο Παναθηναϊκός όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση της Αλέιν, ασχολήθηκε άμεσα καταθέτοντας πρόταση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News