Στη Σλοβακία για το 2/2 στο Eurocup ο Παναθηναϊκός - Οι δηλώσεις της Σταμολάμπρου
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην πόλη Μπάνσκα Μπίστριτσα της Σλοβακίας για τη δεύτερη αγωνιστική του EuroCup και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην τοπική Σλάβια.
Οι «πράσινες» μετά τη νίκη επί της Μέχελεν την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα του EuroCup, θέλουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους το απόγευμα της Τετάρτης (18/10, 19:00).
Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το YouTube κανάλι της Fiba.
Η Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου δήλωσε για τον αγώνα: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ταξίδι και μια δύσκολη αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του EuroCup.
Ωστόσο, έχουμε δουλέψει πολύ καλά στις προπονήσεις και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να περιορίσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας, να χτυπήσουμε πάνω στις αδυναμίες της και να τα δώσουμε όλα για την δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νικόλας Πατέρας: «Ο Αλαφούζος έχασε δύο πρωταθλήματα από διαιτησίες» (vid)
- «Ο Αλαφούζος θεωρεί σε μεγάλο βαθμό πως έχει εξαπατηθεί» (vid)
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η αποζημίωση του Μπενίτεθ αν απολυθεί τώρα
- Μίχος: «Βασικός υποψήφιος ο Βόκολος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού» (vid)
- Τσάρλι: «Ο Αλαφούζος δεν έχει την παραμικρή επαφή με τον Μπενίτεθ» (vid)