Παναθηναϊκός: Ο Ανδρεόπουλος έβαλε τις βάσεις για τη νέα σεζόν – «Όχι μεγάλα λόγια»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για το νταμπλ, την πρόκληση του Champions League και έβαλε από νωρίς τις δικές του βάσεις για τη νέα σεζόν.
Μετά την ιστορική περσινή κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, έχοντας πλέον μπροστά του και την πρόκληση της συμμετοχής στο Champions League.
Στο πλαίσιο της Media Day του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος μίλησε για τη νέα αγωνιστική περίοδο και όσα περιμένει από την ομάδα του.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο βόλεϊ Ανδρών αναφέρθηκε στην επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, αλλά και στις αυξημένες απαιτήσεις που δημιουργούνται μετά την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων.
Παράλληλα, στάθηκε στην παρουσία του «τριφυλλιού» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, γνωρίζοντας πως η φετινή σεζόν θα έχει διαφορετικές απαιτήσεις και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας.
Ο Ανδρεόπουλος, πάντως, επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Δεν θέλησε να μπει στη διαδικασία υποσχέσεων για νέες κατακτήσεις τροπαίων, ξεκαθαρίζοντας πως προτεραιότητα είναι η δουλειά και η προσπάθεια μέσα στη χρονιά.
Το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο τόσο προς τον κόσμο όσο και προς τα μέσα ενημέρωσης, με τον έμπειρο τεχνικό να ζητά υπομονή και αποφυγή των μεγάλων λόγων από το ξεκίνημα της σεζόν.
«Θα παλέψουμε για το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Εγκράτεια, υπομονή και όχι μεγάλα λόγια».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Γκαρσία – Τα ποσά, η οψιόν και το πλάνο για να τον κρατήσει
- Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Η πρόβλεψη του ΑΙ για νικητή και σκορ
- Παναθηναϊκός: Έτοιμος να «σπάσει» συμβόλαιο για σέντερ αν χρειαστεί
- Ξεκινά σήμερα το ΣΠΟΡ FM TV – Τα δύο πρώτα κανάλια και τι θα μεταδίδουν
- Μάικ Τζέιμς: Το μήνυμα στήριξης από τη Θύρα 13 και η φωτογραφία που επέλεξε