Με ξεχωριστή λάμψη τα Βραβεία του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος για μια ακόμα χρονιά πραγματοποίησε τις ετήσιες βραβεύσεις του και οι «εκλεκτοί» των χρυσών τριφυλλιών ήταν οι Χαλυβόπουλος, Γκιουβέτσης, Παπανικολάου , Σκουμπάκης , Γεωργιάδου και Τζαβάρας.

Με ξεχωριστή λάμψη τα Βραβεία του Παναθηναϊκού

Σε μια ακόμα καταπράσινη εκδήλωση στο κέντρο Baraonda ο Σύλλογος γιόρτασε τα 118 χρόνια παρουσίας του και παράλληλα πραγματοποιήθηκαν τα ετήσια βραβεία Παναθηναϊκού.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος αναφέροντας «Για εμάς είναι ιδιαίτερη η στιγμή να γιορτάζουμε πάντα την 3η Φεβρουαρίου στα γενέθλια του Συλλόγου και τα Παναθηναϊκά Βραβεία είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί πλέον για εμάς

ενώ υπήρξε μια ξεχωριστή τιμητική πλακέτα χτες για έναν ακάματο Παναθηναϊκό στρατιώτη, τον Βίκτωρα Μπρίζα ο οποίος βρίσκεται στον Σύλλογο από το 1989. Την πλακέτα του παρέδωσε η ψυχή του τμήματος βόλεϊ του Συλλόγου, Ρούλης Αγραπιδάκης.

Σε ότι αφορά το βραβείο καλύτερο αθλητή του Παναθηναϊκού για το 2025 …μοιράστηκε στα τέσσερα και το κατέκτησαν οι άσοι του Παναθηναϊκού στο πόλο: Νίκος Παπανικολάου, Αριστείδης Χαλυβόπουλος, Κώστας Γκιουβέτσης και Δημήτρης Σκουμπάκης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τη βράβευση πραγματοποίησε ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος μαζί με τον Διευθυητή του αγωνιστικού κ. Σωτήρη Πανταλέοντα που ανέφερε «Έχει φτάσει η στιγμή που το πόλο του Παναθηναϊκού πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη και είμαστε εδώ για το βήμα παραπάνω».

Ο κόουτς Δημήτρης Μάζης ανέφερε ότι «Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για το τμήμα μας να έχουμε τέσσερες αθλητές στην Εθνική ομάδα που είναι στα μετάλλια σε παγκόσμιο επίπεδο».

Ο Αριστείδης Χαλυβόπουλος είπε «Είναι ιδιαίτερη η τιμή για εμάς που βραβευόμαστε από τον Σύλλογο μας για αυτό το επίτευγμα της Εθνικής ομάδας, της οποίας είμαστε μέλη».

Ο Κώστας Γκιουβέτσης ανέφερε «Προφανώς είμαστε χαρούμενοι για αυτή τη διάκριση και σίγουρα είναι τιμητικό και για το τμήμα μας και για τον Σύλλογο».

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης τόνισε «Είναι μια ηθική αναγνώριση για εμάς και σίγουρα μας αποτελεί μια αναγνώριση των κόπων μας»

Ο Νίκος Παπανικολάου επισήμανε «Πάντα είναι ωραίο να βραβεύεσαι πόσω μάλλον από τον Σύλλογο σου μια παγκόσμια διάκριση με την Εθνική».

Σε ότι αφορά την καλύτερη αθλήτρια του Συλλόγου για το 2025 ήταν η Δέσποινα Γεωργιάδου για την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου στην ξιφασκία.

Η Γεωργιάδου τόνισε «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένη που βραβεύομαι από τον αγαπημένο μου Σύλλογο και θα κάνω τα πάντα για να βρίσκομαι και του χρόνου εδώ ή έστω στις υποψήφιες».

Τη βράβευση πραγματοποίησε η Γενική Γραμματέας του Παναθηναϊκού κ. Κυριακή Γαλάνη αναφέροντας «Είναι πολύ σημαντικές οι επιτυχίες που έχουμε ως Σύλλογος στον γυναικείο αθλητισμό και η Δέσποινα είναι μια ακόμα σπουδαία αθλήτρια που είναι στις τάξεις μας και σηκώνει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και του Παναθηναϊκού σε όλο τον κόσμο».

Τέλος, το βραβείο κοινωνικής προσφοράς για το 2025 πήρε ο πυγμάχος Γεράσιμος Τζαβάρας ο οποίος είναι διαβητικός και έχει κατορθώσει να βρίσκεται στο top των Ελληνων μποξέρ.

Επιπλέον η ενέργεια του να ντύσει στα «πράσινα» τον θρύλο της πυγμαχίας Μάικ Τάσισον έμεινε στην ιστορία.

Τη βράβευση του πραγματοποίησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων κ. Απόστολος Κόντος ενώ ο Τζαβάρας ανέφερε «Βρεθήκαμε με τον Μάικ Τάισον στις ΗΠΑ και του έδειξα ένα βιντεάκι με αγώνες μου και του εξήγησα τι πρεσβεύει ο Σύλλογος που αγωνίζομαι. Τότε με χαρά δέχτηκε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Όλες οι βραβεύσεις έγιναν συνοδεία σχετικών βίντεο ενώ υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά για τον υπεύθυνο ασφαλείας κ. Μιχάλη Νικήτογλου και τη ζωή του φιλάθλου του Συλλόγου που είχε σώσει στην Άρτα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr