Ανανέωσε με τον Γκιώνη ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τη συνεργασία του, όπως έκανε επίσημο, με τον Παναγιώτη Γκιώνη, και την αγωνιστική σεζόν 2025-26 για το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γκιώνη στο τμήμα πινγκ πονγκ, για την αγωνιστική σεζόν 2025-2026.
Σε μια σπουδαία ανανέωση προχώρησε ο Παναθηναϊκός καθώς διατήρησε στο ρόστερ του τον τεράστιο Παναγιώτη Γκιώνη.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαδιακή παραμονή και αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο να συνεχίσει να φοράει το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς.
Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Γκιώνης τόνισε «Από παιδί Παναθηναϊκός, και τώρα συνεχίζω να φοράω το Τριφύλλι με περηφάνια για άλλη μια χρονιά. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά ομάδα ,είναι το σπίτι μου, η δύναμή μου, η ιστορία μου. Μια ζωή Παναθηναϊκός. Μια καρδιά, ένα πάθος, ένα Τριφύλλι»
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μετά τον τελικό της EuroLeague σε ισπανικά και τουρκικά
- ΟΡΓΗ σε ανάρτηση της Euroleague: Δεκάδες σχόλια από όλο τον ΚΟΣΜΟ για τον τελικό-παρωδία (pics)
- Σαρπ Αταμάν για το ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού: «Όλα με τη βοήθεια των διαιτητών» (pic)
- Τελικός Euroleague: Οι μυθικές φάσεις της ΝΤΡΟΠΗΣ (vids)
- Ισπανός δημοσιογράφος ξέσπασε μετά τον τελικό: «Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής-μαϊμού»