Μπαράζ αποχωρήσεων ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε στην ανακοίνωση αποχώρησης συνολικά 29 παικτών από έξι διαφορετικά τμήματα.

Μπαράζ αποχωρήσεων ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις λύσεις συνεργασιών για τα γυναικεία τμήμα βόλεϊ και μπάσκετ και για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ. Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους-τις ακόλουθους-ες αθλητές και αθλήτριες και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Αναλυτικότερα στο βόλεϊ γυναικών σταματάνε την αγωνιστική τους καριέρα οι Αθηνά Παπαφωτίου και η Ναταλία Μεταξά και λύθηκε η συνεργασίας με τις Μάρετ Γκρότους, Μπογκουμίλα Μπιάρντα, Μαριάννα Μπελιά, Γιοβάνα Μιροσάβλιεβιτς και Αναστασία Σιρίνινα.

Σε ότι αφορά το γυναικείο τμήμα μπάσκετ αποχώρησαν οι Διονυσία Αλεξανδρή, Λιλιάνα Καρακασίδου, Αντιγόνη Χαιριστανίδου, Σταυρούλα Κόνιαλη, Αντριάνα Τσβίτκοβιτς, Ελίζαμπεθ Ντίξον και Τζαζμίν Τζόουνς.

Στο βόλεϊ ανδρών λύθηκε η συνεργασία με τους: Γιώργο Πετρέα, Μαξ Έλγκερτ, Μάαρτεν Βαν Γκάρτνερεν, Ανδρέα Φράγκο, Στέφανο Μανδηλάρη και Γιόνας Κβάλεν.

Από το ανδρικό τμήμα πόλο αποχώρησαν οι Βίκτορ Ράσοβιτς, Γιάννης Αγκόρτσας, Δημήτρης Σγουρίδης και Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς ενώ από το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου παρελθόν αποτελεί η Παρί Δέλιου και η Ντόχερτι.

Τέλος, από το ανδρικό τμήμα Futsal αποχώρησαν ο κόουτς Γιάννης Ζιάβας, ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Βαγγέλης Αυλωνίτης και ο Σπύρος Παπακώστας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr