Παναθηναϊκός: Τρεις ακόμη παραιτήσεις - Πώς διαμορφώνεται το Δ.Σ.
Ο Δημήτρης Βρανόπουλος απέκτησε καθαρή πλειοψηφεία στο ΔΣ του Παναθηναϊκού μετά τις παραιτήσεις της κα Ευαγγελίδη και τις αντίστοιχες των Κοκκινάκη, Κατσίρης.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Βρανόπουλος μετά τις παραιτήσεις που έγιναν, απέκτησε καθαρή πλειοψηφεία στο ΔΣ του Παναθηναϊκού.
Συγκεκριμένα παραιτήθηκαν η κυρία Ευαγγελίδη και έπειτα ο κύριος Κοκκινάκης και Κατσίρης με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Βρανόπουλος ν’ αποκτήσει απόλυτη πλειοψηφία. Συνεπώς, το νέο ΔΣ είναι έτοιμο να ανανλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συγκροτηθεί σε Σώμα την Τρίτη 7 Απριλίου, όταν και θα κριθεί σε ποιον θα καταλήξει η μία θέση που έχει μείνει κενή. Αυτή είναι πιθανό να καταληφθεί από τον Παναγιώτη Αντωνόπουλο, ο οποίος από την 14η θέση έχει φτάσει μια ανάσα από το να μπει στο 9μελες ΔΣ.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ