Παναθηναϊκός: Συνθήματα κατά Μαλακατέ και Αλαφούζου
Έπειτα από τρεις συνεχόμενες σεζόν κυριαρχίας, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς ο Ολυμπιακός — ανώτερος σε στρατηγική, απόδοση και συγκέντρωση — επικράτησε για δεύτερη φορά, αυτή τη φορά με 3-0 σετ στο γήπεδο του Μετς.
Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, οι «πράσινες» δεν θα δώσουν το «παρών» στους τελικούς της Volley League γυναικών, αφού γνώρισαν καθαρή ήττα από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό, μένοντας εκτός διεκδίκησης του τίτλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ήττα , οι φίλαθλοι της ομάδας στάθηκαν στο πλευρό των αθλητριών μέχρι το τέλος, χειροκροτώντας τες θερμά για την αγωνιστικότητά τους, ενώ κατα τη διάρκεια του αγώνα ακούστηκαν συνθήματα κατά των Γιάννη Αλαφούζου και Παναγιώτη Μαλακατέ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο σέντερ που βλέπει ο Παναθηναϊκός - Στον "αέρα" δύο»
- Η επιστροφή-ανάσα που περίμενε ο Παναθηναϊκός πριν τη Μπέτις
- Παναθηναϊκός: Τι αλλάζει με τον Ρενάτο και ποιο είναι το μέλλον του
- Η σύζυγος του Χολμς διέγραψε το πρώτο story και επανήλθε με νέα ανάρτηση (pics)
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού