Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εις ένδειξη σεβασμού για τα Τέμπη

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου το Γραφείο Μελών του Συλλόγου δε θα λειτουργήσει ως ένδειξη σεβασμού των θυμάτων στα Τέμπη.

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: Εις ένδειξη σεβασμού για τα Τέμπη

Δύο χρόνια συμπληρώνονται την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου από το δυστύχημα στα Τέμπη που στέρησε τη ζωή από 57 ανθρώπους με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό να προχωράει στην ανακοίνωση πως το Γραφείο Μελών του συλλόγου εκείνη την ημέρα θα παραμείνει κλειστό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει ότι το Γραφείο Μελών του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστό την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Ο Σύλλογος συμμετέχει με αυτό τον τρόπο στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν την Παρασκευή, στη μνήμη των θυμάτων και στην απονομή δικαιοσύνης, σε όλη τη χώρα και επιπλέον γνωστοποιεί ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις των ακαδημιών βόλεϊ καθώς και των τμημάτων ΑμεΑ.

Επιπλέον στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου γυναικών θα τηρηθούν 57 δευτερόλεπτα σιγής στη μνήμη των θυμάτων για τα Τέμπη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr