Δούκας: «Κλείσαμε όλα τα μέτωπα - Διπλή παράδοση γηπέδων το 2026»
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας μίλησε με αρκετά ενθαρρυντικά λόγια για το έργο στον Βοτανικό και το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Αυτή τη στιγμή δουλεύουν περίπου 20 μηχανήματα. Έχει ξεκινήσει η θεμελίωση, η πασαλοποίηση στο νοτιοανατολικό άκρο, στο ένα κομμάτι που θα είναι το ένα πέταλο. Προχωράμε με πολύ μεγάλη ταχύτητα το ποδοσφαιρικό γήπεδο και δίπλα ήδη έχει σκαφτεί ο χώρος για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη. Και τα δύο μαζί θα παραδοθούν ταυτόχρονα, όπως λέει το προεδρικό διάταγμα, στο τέλος του 2026, όπως λένε οι ανάδοχοι που έχουν αναλάβει το έργο. Βλέπουμε μια μεγάλη ένταση εργασιών και θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα.
Έχουμε κλείσει όλα τα μέτωπα, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς έχουμε συμφωνήσει σε όλα, προχωρούν και τα συμπληρωματικά έργα υποδομών, δηλαδή δρόμοι, δίκτυα όμβριων υδάτων και η προσπάθεια για το πράσινο, γι’ αυτό είμαστε πάρα πολύ αισιόδοξοι. Έναν χρόνο πριν η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική, με τόνους μπάζα και σκουπίδια, αλλά τώρα, έναν χρόνο μετά, βλέπετε ότι έχει αρχίσει η θεμελίωση και θα ξεκινήσει να πέφτει μπετό».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το Game 3, η απόφαση για Σλούκα
- Παναθηναϊκός: Τόσοι οπαδοί του «Τριφυλλιού» πήγαν στο Κάραβελ
- Η πρώτη αντίδραση του Γιαννακόπουλου μετά την ποινή - Τι είπε για Μπαρτζώκα
- Παναθηναϊκός: Γροθιές από Αταμάν κατά την αναχώρηση - Με... αφάνα ο Ναν στο ΣΕΦ (pics)
- «Ο Παναθηναϊκός ανάμεσα στις ομάδες που παρακολουθούν τον Τρέι Λάιλς»