Θρήνος στον Παναθηναϊκό - Καλό ταξίδι Μανώλη…

Θρήνος στον Παναθηναϊκό - Καλό ταξίδι Μανώλη…

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του άλλοτε μποξέρ και προπονητής πυγμαχίας του Συλλόγου Μανώλης Μπακρυσιώρης.

Ο Μανώλης Μπακρυσιώρης υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό ως παίκτης (μποξέρ) αλλά και ως προπονητής το σύλλογο, δείχνοντας παράλληλα και την τεράστια αγάπη που είχε για το Τριφύλλι.

Η είδηση του θανάτου του ωστόσο, σκόρπισε θλίψη στην πράσινη οικογένεια και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε μια ανακοίνωση για το λυπερό αυτό συμβάν που είναι μέσα στη ζωή όμως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια του στους συγγενείς και τους οικείους του Μανώλη Μπακρυσιώρη που έφυγε από τη ζωή.

Φτωχότερη έμεινε η οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς έφυγε από τη ζωή ο άλλοτε μποξέρ και προπονητής πυγμαχίας του Συλλόγου, Μανώλης Μπακρυσιώρης.

Γεννήθηκε στις 15 Δεκεμβρίου 1952 στο Γουδή και ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα ως ποδοσφαιριστής στον Άγιο Θωμά (Β΄ Αθηνών).Ωστόσο έπειτα από ένα τροχαίο ατύχημα αφιερώθηκε στην πυγμαχία και γρήγορα είχε μεγάλες επιτυχίες.

Αγωνίστηκε από τα 51 μέχρι τα 57 κιλά από το 1969 ως το 1982 και για 11 χρόνια ήταν πρωταθλητής Ελλάδας. Ωστόσο η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα αφού αναδείχτηκε δύο φορές χρυσός Βαλκανιονίκης  (1978, 1981) ενώ άλλη μία φορά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο (1974) και μία φορά το χάλκινο μετάλλιο (1977). Επίσης κατέκτησε 4 χρυσά μετάλλια στο Τουρνουά Ακρόπολις (1975, 1976, 1977, 1981).

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει στο νεκροταφείο του Ζωγράφου Αττικής την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News