Παναθηναϊκός: Δείπνο σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης

Α1 Γυναικών: Ξανά MVP η Tζίλιαν Αλέιν!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ευχαρίστησε το γνωστό εστιατόριο «Γλυκάνισος» που φιλοξένησε την ομάδα μπάσκετ γυναικών μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Στο ίδιο μαγαζί μάλιστα είχαν γευματίσει και τα μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ πριν περίπου ένα μήνα.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, προς το εστιατόριο «Γλυκάνισος». Οι παίκτριες της Ελένη Καπογιάννη δείπνησαν στο γνωστό εστιατόριο μετά τη νίκη τους επί του Ηρακλή, με την διοίκηση της ομάδας να ευχαριστεί τους ανθρώπους του μαγαζιού.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν ένα μήνα, είχαν γευματίσει και τα μέλη της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, στο ίδιο μαγαζί με πρωτοβουλία του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Σλούκα πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Οι «πράσινες» έτυχαν θερμής φιλοξενίας στη Θεσσαλονίκη και έπειτα από το ματς με τον Ηρακλή οι αθλήτριες γευμάτισαν στο εστιατόριο «Γλυκάνισος» στην Πυλαία.

Το γεύμα ήταν μια προσφορά του καταστήματος και ο Σύλλογος ευχαριστεί  για τη συγκεκριμένη  κίνηση που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο το τεχνικό τιμ και τις παίκτριες.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News