Κοντοστάθης: «Αφιερωμένη στον Πρωτοψάλτη η πρόκριση, μπορούμε να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους»

Κοντοστάθης: «Αφιερωμένη στον Πρωτοψάλτη η πρόκριση, μπορούμε να κατακτήσουμε και τους τρεις τίτλους»

Ο Γρηγόρης Κοντοστάθης μετά τη νίκη – πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ, δήλωσε ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στον Θανάση Πρωτοψάλτη που αποχώρησε ως τραυματίας και ότι οι «πράσινοι» μπορούν να κατακτήσουν και τους τρεις τίτλους που απομένουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας λίμπερο:

«Πάντα είναι δύσκολο όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ. Παρόλο που χάσαμε έναν συμπαίκτη μας, τον Θανάση Πρωτοψάλτη η πρόκριση είναι αφιερωμένη σε αυτόν και ευχόμαστε να γυρίσει γρήγορα κοντά μας.

Τελείωσε αυτό για εμάς έχουμε χρόνο μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος, βλέπουμε το Λιγκ Καπ που θα ξαναέρθουμε εδώ την Δευτέρα για να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ, να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε άλλο ένα τρόπαιο.»

Ο Παναθηναϊκός είναι μέσα και στους 3 τρεις στόχους πρωτάθλημα, κύπελλο και λιγκ καπ.

«Ναι αυτή η ομάδα φτιάχτηκε για να διεκδικήσει σε ότι διοργάνωση συμμετέχει. Σίγουρα είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα, 7-8 μήνες δουλεύουμε στα κόκκινα, βγαίνει πλέον η δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση και έχουμε αρχίσει να έχουμε συνοχή στο κρισιμότερο σημείο.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News