Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Μανουηλίδης

Επίσημο: Στον Παναθηναϊκό ο Μανουηλίδης

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γιάννη Μανουηλίδη για το τμήμα της πυγμαχίας.

Σπουδαία μεταγραφική κίνηση για το «τριφύλλι» που δυναμώνει ακόμη περισσότερο στο ρινγκ με την προσθήκη του 23χρονου πυγμάχου Γιάννη Μανουηλίδη.

Ο Μανουηλίδης αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του (67κ.) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας που διεξήχθη το Δεκέμβριο του 2023 στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλο». Παράλληλα, έχει συμμετάσχει σε επαγγελματικούς αγώνες στην Αμερική με ρεκόρ 4/5 νίκες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει κατακτήσει πέντε φορές τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο kick boxing και μάλιστα έχει βραβευθεί δύο φορές ως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του αγωνίσματος.

Ο Γιάννης Μανουηλίδης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ανήκω στην «πράσινη» οικογένεια και ανυπομονώ να κατακτήσω τίτλους με τον Παναθηναϊκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News