Έκλαψαν και τα τσιμέντα! Ενός λεπτού σιγή και συγκίνηση για την Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Έκλαψαν και τα τσιμέντα! Ενός λεπτού σιγή και συγκίνηση για την Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

Ο κόσμος του βόλεϊ τίμησε τη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου πριν από τους ημιτελικούς του Final 4 Κυπέλλου γυναικών στο Λουτράκι.

Το φετινό Final-4 Κυπέλλου Γυναικών είναι αφιερωμένο στην μνήμη της σπουδαίας Ρούξι Ντουμιτρέσκου και η ομοσπονδία φρόντισε να τιμηθεί η μνήμη της στο Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών.

Πριν από την έναρξη των αγώνων στις οθόνες του κλειστού του Λουτρακίου παίχτηκε βίντεο με στιγμές της, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Ακόμα, πριν από την έναρξη του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ η φανέλα της Ντουμιτρέσκοου με το Νο.18, παρουσιάστηκε μαζί με το τρόπαιο του Κυπέλλου.

Όπως τονίστηκε και στη συνέντευξη Τύπου το φετινό Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη της σπουδαίας Ρούξι Ντουμιτρέσκου που έφυγε πριν λίγες ημέρες από την ζωή.

Αυτό άλλωστε ζήτησαν και οι προπονητές, αυτό ανέφερε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Καραμπέτσος.

Η ΕΟΠΕ μάλιστα είχε ετοιμάσει και βίντεο με τον θρύλο του γυναικείου βόλεϊ από στιγμές με τα Βριλήσσια, τον Παναθηναϊκό με τον οποίο μεγαλούργησε και φυσικά την Εθνική ομάδα.

 

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News