Το τελευταίο «αντίο» στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου - Στο μνήμα φανέλα του Παναθηναϊκού (pics)

Το τελευταίο «αντίο» στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου - Στο μνήμα φανέλα του Παναθηναϊκού (pics)

Στην τελευταία της κατοικία οδήγησαν το μεσημέρι της Τετάρτης την Ρούξι Ντουμιτρέσκου οικογένεια, φίλοι, συγγενείς, άνθρωποι του βόλεϊ και απλοί φίλαθλοι.

Πάνω στο μνήμα της τοποθετήθηκαν οι φανέλες της στην Εθνική Ελλάδος και τον Παναθηναϊκό μαζί με αντίστοιχες φωτογραφίες, ενώ στεφάνια και λουλούδια είχαν σταλεί από πλήθος κόσμου, πολλά εξ αυτών και από την Ελλάδα, τη δεύτερη πατρίδα της, την οποία σχεδίαζε να επισκεφτεί στα τέλη Μαρτίου για να δει κι αγώνα του Παναθηναϊκού.

Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε όλους τους αγώνες βόλεϊ στη Ρουμανία, θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της εκλιπούσας, η οποία αφήνει πίσω της έναν 14χρονο γιο, που απέκτησε με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, τον μεγάλο αθλητή του τάε-κβον-ντο που επίσης έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News