Πένθος στον Παναθηναϊκό - Η ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Αλεξανδρή

Πένθος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Γιώργος Αλεξανδρής - Το «πράσινο» παρελθόν

Ο Γιώργος Αλεξανδρής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Ο Γιώργος Αλεξανδρής, γνωστός φίλαθλος του Παναθηναϊκού, ο οποίος διετέλεσε στέλεχος του Ερασιτέχνη και έφορος στις ομάδες βόλεϊ του «τριφυλλιού», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών.

Ο άτυχος οπαδός των «πράσινων» βρισκόταν στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Πριν από το ματς αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ είχε και λιποθυμικό επεισόδιο. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στα ιατρεία και αργότερα κατέρρευσε.

Όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο, ήταν ήδη αργά, αφού είχε φύγει από τη ζωή από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ο εκλιπών ήταν πιστός φίλος του Παναθηναϊκού, ακολουθώντας την ομάδα σε όλα τα αθλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Γιώργου Αλεξανδρή.

Φτωχότερη έμεινε από χτες το βράδυ η οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου καθώς έφυγε από τη ζωή ο «αιώνια πιστός» Γιώργος Αλεξανδρής.

Επρόκειτο για μια Παναθηναϊκή προσωπικότητα που έβαλε το λιθαράκι της στο οικοδόμημα του Συλλόγου και στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου του «τριφυλλιού» παντοιοτρόπως.

Ήταν ένα από τα παιδιά της Λεωφόρου που βρέθηκε κυριολεκτικά …στα πέταλα ολόκληρης της γης σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.

Πέραν της φίλαθλης ιδιότητας του υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό από το πόστο του τιμ μάνατζερ στην ανδρική ομάδα βόλεϊ ενώ είχε πέρασμα και από τις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Ήταν ένας από τους ακάματους εργάτες του «τριφυλλιού» με βαθιά πίστη στην «πράσινη» ιδέα και υψηλά Παναθηναϊκά ιδανικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News