Νικόλ Ελευθεριάδου: Απαντά σε όσα ειπώθηκαν για τη σχέση της με τον Βεζένκοφ (vid)

Νικόλ Ελευθεριάδου: Απαντά σε όσα ειπώθηκαν για τη σχέση της με τον Βεζένκοφ (vid)

Για το σεξισμό που δέχτηκε από τα δημοσιεύματα που την χαρακτήρισαν «σύντροφο του Βεζένκοφ» σχολίασε η Νικόλ Ελευθεριάδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Όπως δεν έχουν λείψει και τα επίθετα δίπλα στο όνομά μου (σ.σ. για την εξωτερική της ομορφιά).

Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε είναι κάτι που το βλέπω πολύ συχνά, αλλά το θετικό είναι ότι ο κόσμος έχει αντιδράσει. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χαίρομαι για αυτήν τη στήριξη από άντρες και γυναίκες που είδαν πόσο άσχημα φαίνεται αυτό».

Στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Έχω δώσει τόσα πολλά που εννοείται το να βλέπω κάτι τέτοιο δεν με τιμά και με μειώνει. Παρ’ όλα αυτά είμαι ένας δυναμικός χαρακτήρας και αναγνωρίζω τι έχω καταφέρει. Καλό θα ήταν όλα αυτά να τα κάνουμε πέρα».

Καταλήγοντας, ανέφερε ότι στοιχεία σεξισμού υπάρχουν στον χώρο του αθλητισμού:

«Είναι έντονο. Ανέκαθεν υπήρχε η διαφορά μεταξύ άντρα και γυναίκας στον αθλητισμό. Όσο περνάνε τα χρόνια θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα υπάρχουν αλλαγές.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News