Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια μέτρα αποφασίστηκαν!

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Ποια μέτρα αποφασίστηκαν!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος γυναικών.

Αναλυτικά:

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής 24ης Δεκεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο γυναικείο μπάσκετ στο κλειστό «Π.Γιαννακόπουλος» και η διοίκηση του Συλλόγου ζητά την προσοχή του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Ολυμπιακό σε μονό αγώνα κυπέλλου και στόχος είναι  η νίκη και ο αγώνας ξεκινάει στις 13:00 (ΕΡΤ)

Οι ενδιαφερόμενοι -ες μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.ticketmaster.gr/showProduct.html?idProduct=2129380

Η διοίκηση του Συλλόγου ζητά από τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός και να μην απαντήσει σε καμία πρόκληση.

Το ζητούμενο όλων είναι να γίνει κανονικά ο αγώνας και να μην δοθεί η παραμικρή εξωαγωνιστική αφορμή για να χάσει η ομάδα μια νίκη που θα την φέρει κοντά στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Στη σύσκεψη των μέτρων αποφασίστηκαν τα εξής που ενδιαφέρουν τους φιλάθλους:

Παναθηναϊκός Α.Ο. θα διαθέσει αποκλειστικά και μόνο στους φιλάθλους, ονομαστικοποιημένα/αριθμημένα από το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτήρια.

– Οι θύρες του Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*, την ημέρα του αγώνα (24/12/2023), να ανοίξουν δύο (2)ώρες νωρίτερα, ήτοι την 11:00 ́ώρα.

-Να αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*, φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ονομαστικό εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

-Από τις διατιθέμενες προς το σκοπό αυτό αστυνομικές δυνάμεις (περιπολίες κ.λ.π.) να πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους θεατές, περιμετρικά του Κ.Γ. *Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ*,ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευτικών ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η απομάκρυνση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

*Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπουν κανονικά απλά παρακαλούνται να έρθουν νωρίτερα για να διευκολυνθεί η άμεση είσοδο τους στο γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News