Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών γυναικών!

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών γυναικών!

Η γυναικεία ομάδα άρσης βαρών του Παναθηναϊκού κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο Λιτόχωρο και ο Σύλλογος πανηγύρισε τον 1720ο τίτλο του!

Τεράστια εμφάνιση από τις γυναίκες του Παναθηναϊκού στην άρση βαρών που κατέκτησε το δεύτερο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και επανέλαβαν το κατόρθωμα του 2021.

Ο κόουτς Κώστας Σαλπιγγίδης και η τιμ μάνατζερ Κυριακή Γαλάνη είδαν πανευτυχείς τις γυναίκες του τμήματος να πραγματοποιούν σπουδαίες εμφανίσεις και με τις άρσεις τους να φέρνουν τον 28ο επίσημο τίτλο για το τμήμα άρσης βαρών του Συλλόγου.

Οι «πράσινες» πρωταθλήτριες είναι οι εξής: Σάλπιγγίδου Λαμπρινή, Κωνσταντινίδη Δέσποινα (59kg), Κορέτα Μαρίνα, Δέτση Κυριακή(64kg), Λιόνα Κατερίνα (71kg), Ελευθεράκη Μικαέλα (76kg), Μιχαηλίδη Δάφνη, Τσουτσάνη Αλεξάνδρα(81kg) και Σκουφίτσα Ειρήνη (+87kg).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News