Καπογιάννη: «Δεν θα πάμε στην Πολωνία για τουρισμό»

Μετά τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό: «Χτυπάει» και την Ζίλιαν Αλέιν!

Η Ελένη Καπογιάννη στις δηλώσεις της μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Άρκα Γκντίνια στάθηκε στα προβλήματα που είχε το «τριφύλλι» και στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο δεύτερο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελένη Καπογιάννη:

«Ξέραμε ότι απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή αθλητική ομάδα με εμπειρία και έναν πολύ καλό προπονητή.

Θέλαμε από την πλευρά μας να πάμε ένα σκορ γύρω στο 65 και να μπορέσουμε να βάλουμε το κάτι παραπάνω για να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Φάγαμε πολύ μπασκετικό ξύλο και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αντίδραση σε αυτό.

Θα μπορούσαμε να βρούμε πολλές δικαιολογίες όπως ότι ήταν άρρωστη η Τσβίτκοβιτς, ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε προπόνηση πολλές παίκτριες όμως το θέμα είναι αυτές που αγωνίζονται να μπορούν να ανταποκρίνονται.

Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται και από κει και πέρα δεν θα πάμε στην Πολωνία για τουρισμό αλλά θα πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News